vrijdag 24 juli 2009

Vrijdag comomeer



Deze vrijdag willen we met de kabelbaan naar een natuurgebied, Piani d'Erna. Vanaf ons hotel rijden we naar Versasio en daar stappen we in de gondel.


Eerst nog een foto genomen vanaf het balkon van onze kamer. Dit zien we dus als we 's morgens wakker worden en het gordijn open doen. In eerste instantie waren we wat teleurgesteld door de bomen, die voor het meer staan. We mochten eventueel een kamer op een hogere verdieping, maar de kamer die we nu hebben is zo heel erg mooi, dus zijn we blijven zitten waar we zitten en hebben daar geen spijt van. En zeg nu zelf, als je dit iedere morgen ziet??? Prachtig toch!
Overigens gaan we vandaag naar de "lagere" berg rechts.



Op naar de kabelbaan. Stiekum vind ik het eng. Heb altijd gedachten dat als ik er in zit er wel een technische storing zal zijn ofzo.... maar ja een mens wilt toch naar boven en lopend is dat wel errug ver..


Dus toch in de gondel geklommen en vanaf hieruit is het uitzicht al prachtig!



Na een kleine klim hadden we een schitterend panorama over Lecco en een gedeelte van het meer. Adembenemend..






En er blijken ook heel veel vlindertjes te zijn. Wel raar om op anderhalve kilometer hoogte op je knieƫn vlindertjes te fotograferen. Maar ja, ik vind dat nu eenmaal geweldig, en heb genoten:













Zo mooi...



Maar een mens moet toch ook weer naar beneden...



En natuurlijk ging dat ook allemaal goed. We zijn nog een poosje naar het strandje geweest en hebben we lekker gezwommen en gelezen. Wij zijn daar tot rond half acht gebleven, het bleef maar warm.







Uiteindelijk gaat het 's avonds onweren en regenen, hopelijk koelt het nu een beetje af.

Tot morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten